Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Spatiu pentru birouri, cabinete(medicale, avocatura, asociatii, etc.)

25 m2, P, an constructie: 2012

100 € / luna

Ultima actualizare: 27 Decembrie 2013

Inchiriez spatiu pretabil birouri, cabinete (medicale, avocatura, asociatii, etc.) situat pe str. Marasti, nr. 13 cu o suprafata de 25 mp, constructie noua, gresie, faianta, grup sanitar, AC, oficiu, termopan. Totul este nou.

Detalii imobil

Incaperi 1
Strada Marasti
Suprafata 25 m2
Structura P
Grupuri sanitare 1
Numar sali de meeting 1
An constructie 2012
Clasa birouri A
Facilitati/dotari apa, canalizare, climatizare, contor gaz, curent, gaz, acces internet, senzor de fum, sistem incalzire

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Imprejurimi: Cal. Calarasilor, Restaurant Antic, Camera de Comert si Industrie, Faleza Braila

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..