Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Inchiriere apartament 3 camere Buzaului Braila

82.3 m2, 5/5

200 € / luna

Ultima actualizare: 4 Octombrie 2014

Ofer pentru inchiriere apartament cu 3 camere, 2 bai, bucatarie, balcon situat la etajul 5 (bloc cu lift present in buna functiune), constructie noua, foarte spatios, mobilat. Aveti posibilitate de instalare pentru cablu si internet, geamuri termopan, centrala termica proprie si aragaz present. Posibilitate de parcare a automobilului chiar in fata blocului, loc vizibil din balconul apartamentului fatada spre soseaua Buzaului. In curtea blocului aveti amenajat un mic parculet (pentru copii sa se poata juca - parintii au vizibilitate foarte buna de sus din apartament). Pretul de inchriere  este 200.
Pentru informatii suplimentare va rog sa ma contactati la adresa de email:

danielatinca@gmail.com 

Detalii imobil apartament 3 camere Buzaului Braila

Plata in avans 2 luni
Camere 3
Strada Sos. Buzaului
Suprafata 82.3 m2
Etaj 5/5
Bai 2
Mobilat da
Utilat partial
Stare proprietate noua
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Apartamentul este situat in zona centrala, pe Soseaua Buzaului vis-a-vis de magazinul Billa, cu acces la transport public, in proximitatea multor magazine, farmacii, spital (Judetean), Biserica (Sf. Nicolae, Sf. Spiridon), Scoala Generala Fanus Neagu #2, Banca Carpatica, Banca CEC, Gradina Zoologica, Parcul Monument - la mica distanta. 

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..