Acest anunt nu mai este activ

Vanzare casa 6 camere

Zona Est, Bragadiru vezi harta

89.000 €

Rata credit de la 2,348 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Contacteaza agentul pentru acest anunt

ID: 673477

* campuri obligatorii

Vila duplex de vanzare in oras Bragadiru - Sos Alexandriei - Leroy Merlin, cu acces direct catre Autogara Rahova, Cora Alexandriei si capatul liniei RATB - 32 (traseu Cora Alexandriei - Unirii).
Imobilul a fost contruit in anul 2009, cu regim inaltime Parter +1Etaj +Mansarda, dispune de un teren in suprafata de 230 mp, 155 mp utili, structura din beton armat si compartimentare din caramida porotherm.Proprietatea se vinde finisata la ALB si include:
- pereti interiori tencuiti + glet
- instalatii sanitare si electrice
- sape
- fatada izolata si vopsea structurata
- utilitati individuale (gaz si curent)
- parcare in curte, terasa exterioara
- mansarda izolata.
- contorizare gaz si curentAccesul catre statiile RATB se poate face in maxim 5 minute pietonal, linii: 302, R421, R424, N122.FOTOGRAFIILE SUNT CU CARACTER ORIENTATIV SI REPREZINTA O VARIANTA DE AMENAJARE INTERIOARA.Pret:
89.000 EuroComision cumparator 0%!
Se accepta CREDIT!


Detalii imobil casa 6 camere

Comision 0% de la cumparator
Camere 6
Suprafata 155 m2
Structura 1
Bai 3
Suprafata teren 230 m2
Deschidere 10
Amprenta la sol 80m2
Mansarda DA
Material Caramida
An constructie 2008
Compartimentare decomandat
Utilitati apa, gaze, electricitate
Imbunatatiri tamplarie termopan
Sosea asfalt

Pozitionare pe hartaStreet view

Afiseaza hartaAscunde harta

Bragadiru, Leroy Merlin, Sos Alexandriei, Penny Market, Cristalului, Libertatii, Haliu, Cartier Independentei, Monumetului, RATB linia 302 si N122

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..