Vand apartament 4 camere 137 mp+137 mp gradina

117 m2, Parter/5, an constructie: 2015

110.000 €

Ultima actualizare: 26 Septembrie 2019
Rata credit de la 2,924 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Vand imobil 4 camere 95 mp, 2 bai, 2 terase 22 mp, gradina 137 mp, decomandat, garaj subteran in Bragadiru-Ansamblul Rezidential Scandinavia


Parchet, gresie, faianta, aer conditionat in fiecare camera.

Mobilat si utilat, centrala proprie, alarma, toate ferestrele au sistem electric de inchidere a rulourilor metalice cu telecomanda, instalatie separata bai.


Penny, Carrefour, Mega Image, gradinita de stat in fata blocului, 3 parcuri, Puzza Yummy, Piscina Avatar, coafor, cofetarie

Detalii imobil Vand apartament 4 camere 137 mp+137 mp gradina

Camere 4
Strada Coralului
Suprafata 117 m2
Etaj Parter/5
Bai 2
Stare proprietate renovata
An constructie 2015
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..