Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Inchiriez gars. 32mp,+25mp gradina, parter 2 sos. Alexandriei

32 m2, parter/2

250 € / luna

Ultima actualizare: 23 Mai 2019

Inchiriez garsoniera 32mp+25mp gradina la parter /2,mobilata toate utilitatile,pe Sos. Alexandriei Bragadiru zona Haliu, zona cu vile si constructii cu 2,3 etaje, mijloc de transport; masini 302, 421,424, 438 Maxi taxi 6 statii pana la tramvaiul 32 ,  magazine Cora  Ldl, Profi si Peni in apropiere ,zona linistita

Detalii imobil Inchiriez gars. 32mp,+25mp gradina, parter 2 sos. Alexandriei

Garantie 250 €
Camere 1
Strada Dezrobirii
Suprafata 32 m2
Etaj parter/2
Bai 1
Centrala termica DA
Internet DA
Cablu TV DA
Mobilat da
Utilat da
Stare proprietate noua
Compartimentare decomandat
Imbunatatiri gresie, faianta, parchet, tamplarie termopan

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..