Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Urgent!! Apartament 2 camere Bragadiru, Independentei

61 m2, 1/3, an constructie: 2013

43.000 €

Ultima actualizare: 4 Martie 2019
Rata credit de la 1,171 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

"Cea mai buna zona din cartierul Independentei!!!" Apartament 2 camere zona Bragadiru, cartier Independentei, Strada Plevnei. Blocul este constructie 2013 situat in cea mai buna zona din cartier zona numai de case,pe strada asfaltata la 300m de iesirea din cartier la fel si de magazine(Penny, Mega, MC Donalds, Leroy Merlin)Apartamentul se afla la etajul 1/3 cu vedere spre strada dispune de 2 camere, bucatarie mare(inchisa), baie, hol si un balcon generos de 7, 5mp inchis cu geamuri termopan Aplast.Apartamentul este structurat astfel:Baie:4,98mpBucatarie:9,25mpHol:6,8mpLiving:19,27mpDormitor:12,93mpBalcon:7,72mpBlocul este alcatuit din 8 apartamente, cu vecini prietenosi, de asemenea dispune de 2 locuri de parcare in contract.Blocul dispune de hidrofor+fosa urmand in cel mai scurt timp trecerea la canalizare. Costuri de intretinere mici iarna si foarte mici vara. Blocul este locuit din 2013, la fel si apartamentul din noiembrie 2013 fara probleme la acesta. 
Suprafata totala este de 61mp utili un apartament spatios si aerisit foarte economic cu o izolatie exterioara de 15cm, construit din caramida Porotherm pe structura de beton.
 Apartamentul se poate vinde si  mobilatPretul este negociabil pentru plata cash. Se accepta orice forma de plata.

Detalii imobil Urgent!! Apartament 2 camere Bragadiru, Independentei

Camere 2
Strada Plevnei
Suprafata 61 m2
Etaj 1/3
Bai 1
Stare proprietate buna
An constructie 2013
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..