Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Vile Prelungirea Ghencea

140 m2, P+1+pod, an constructie: 2018

84.000 €

Ultima actualizare: 20 Februarie 2019
Rata credit de la 2,287 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Prelungirea Ghencea,

particular, vile p+1+m, 250 mp teren, 140 mpsc, 2 placi beton, 3 dormitoare, 3 bai, living, bucatarie inchisa, debara, toate utilitatile, cartier cu circuit inchis, la cheie, finisaje de calitate, fara agentii

Detalii suplimentare Ansamblu nou de 10 vile independente, p+1+m, 250 mp teren, 140 mpsc,(123 mp utili), 2 placi beton.

Imobil desfasurat pe P+1+pod depozitabil, suprafata utila 125mp, doua locuri de parcare in fata, pe spate o terasa. Parterul este format dintr-un living spatios din care se face accesul in terasa respectiv curtea din spate, o bucatarie cocheta cu spatiu de depozitare, baie de serviciu si un hol.

La etaj avem 3 dormitoare, 2 bai complet utilate(din care una este matrimoniala), dressing si un hol amplu, accesul in pod se realizeaza cu ajutorul unei scari retractabile.

Structura de rezistenta este independenta la fiecare casa(stalpi separati), perete despartitor dublu 30+10+30cm izolata exterior cu polistiren de 12cm,gaze,curent,canalizare, acces asfalt.

Casa se preda complet finisata, cu posibilitatea alegerii finisajelor .Avans minim de rezervare, fara comisioane.

Comision zero.

Fara agentii imobiliare si firme de promovare.

Detalii imobil Vile Prelungirea Ghencea

Camere 4
Strada Safirului
Suprafata 140 m2
Structura P+1+pod
Bai 3
Suprafata teren 250 m2
Stare proprietate noua
An constructie 2018
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..