Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Persoana fizica-Apartament 2 camere -Fortuna Residence blocuri noi

59 m2, 1/4, an constructie: 2011

52.000 €

Ultima actualizare: 2 August 2018
Rata credit de la 1,383 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Apatamentul este situat in complexul rezidential Fortuna Residence din localitatea Bragadiru, ceea ce asigura impozite mai mici comparativ cu Bucurestiul. Locatia si apartamentul sunt ideale pt familiile la inceput de drum, cartierul fiind locuit de foarte multe familii cu copii.
Acesta este situat la 3 km de noua statie de metrou Raul Doamnei si la 7km de Afi Cotroceni. Aceste distante se parcurg cu masina in 7 min, respectiv 20 min. Pe jos se fac 30-35 min pana la Raul Doamnei. Totodata distanta pana la polul de birouri Preciziei se parcurge in maxim 30 min cu masina.In fata blocului este statia autobuzului 302 care merge pana la Ghencea, capat 41 (durata calatoriei 30-35 min)
Blocul a fost construit in 2011, iar peretii sunt din beton si caramida. Apartamentul este situat la etajul 1/4.La parterul blocului este Mega Image, iar pe o raza de 2 km gasiti Cora, Penny,Leroy Merlin.Complexul dispune sau are in vecinatate farmacie, loc de joaca pt copii, teren de sport, parcuri, magazine alimentare, salon, sala fitness, piscina, magazine de bricolaj, salon de bronzat.Incepand cu 2019 in complex va exista si o gradinita de stat (momentan este in ultima faza de constructie)
Apartamentul are si loc de parcare suprateran propriu, achizitionat odata cu apartamentul. Se vinde si cu aer conditionat inclus, unitate Ferroli.
La dorinta cumparatorului, apartamentul se poate vinde si mobilat, partial sau total.
Disponibilitate proprietateIn 30 zile de la vanzare

Detalii imobil Persoana fizica-Apartament 2 camere -Fortuna Residence blocuri noi

Camere 2
Strada Smaraldului
Suprafata 59 m2
Etaj 1/4
Bai 1
Stare proprietate renovata
An constructie 2011
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..