OCAZIE! Proprietar vand apartament cu 3 camere in Bragadiru Scandinavi

70 m2, 2/6, an constructie: 2016

53.900 €

Imobil vandut

Valoarea afisata reprezinta pretul de listare al acestui imobil.

Rata credit de la 1,432 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Urmeaza sa ne mutam din localitate, vindem apartament cumparat prin programul Prima Casa la banca BCR, se poate prelua creditul mai departe FARA A FI NEVOIE DE AVANS 5% si FARA SA SE MAI ASTEPTE DUPA FONDURI + oportunitatea de a cumpara un apartament mult sub pretul din zona. Este doar necesar sa se respecte conditiile pentru a accesa programul Prima Casa. Se poate vinde si CASH.

Proprietar, vand apartament, 3 camere, semidecomandat, situat la intrare in Bragadiru dinspre Bucuresti, cu acces facil la mijloacele de transport in comun (Statie RATB 302) aflat intr-un ansamblu rezidential, blocul avand un regim de inaltime de tip P+6, construit pe cadre de beton armat si zidarie, fatada placata cu sistem polistiren 100mm cu tencuiala decorativa Dufa. Apartamentul are o suprafata utila de 69.63 mp din care 9.36 mp suprafata terasei.

Doua magazine Mega Image in cartier, Penny Market, Leroy Merlin si Cora Alexandria la 3km distanta.

Apartamentul are centrala proprie Buderus, usa metalica Maco, usi de interior Westag, glaf la balcon din granit, aer conditionat in living.

Loc de parcare INCLUS.

Detalii imobil OCAZIE! Proprietar vand apartament cu 3 camere in Bragadiru Scandinavi

Camere 3
Strada Coralului nr.11
Suprafata 70 m2
Etaj 2/6
Bai 1
Terase, balcoane 1
Stare proprietate noua
An constructie 2016
Compartimentare semidecomandat
Incalzire Centrala proprie
Parcare privata

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Imobil vandut

Valoarea afisata reprezinta pretul de listare al acestui imobil.

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..