Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Casa Prelungirea Ghencea - Bragadiru

121 m2, P + 1, an constructie: 2017

64.000 €

Ultima actualizare: 30 August 2017
Rata credit de la 1,693 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Va propunem spre achizitionare un proiect modren, constructie 2017, compus din 6 case tip triplex, 4 camere decomandate, situate in apropiere de linia RATB 302 (maxim 1 km), gradinite (aprox. 1 km), Penny Market (1.2 km), sala de fitness (700 m), piscina Avatar (500 m), complex Fortuna (700 m), restaurante, magazine si multe alte puncte de interes. Accesul se face atat din Prelungirea Ghencea, cat si din Soseaua Alexandriei.

Imobilele sunt compuse din Parter (amprenta 59 m2), etaj (61 m2), pod (61 m2 cu o inaltime de 3,3 m) si dispun de un teren liber de aprox. 150 m2 (fara amprenta casei si cota parte din drumul de servitute) pentru cele doua situate pe lateral si 50 m2 (idem) pentru cea din mijloc.

Ansamblul beneficiaza de toate utilitatile: curent electric, canalizare, gaze, apa (put cu hidrofor sau pompa sumersibila), drum servitute cu o latime de 8 metri.

La parter avem un living in suprafata de 27 m2, bucatarie 13,5 m2, baie 2,6 m2, hol, si casa scarii.

La etaj avem un dormitor matrimonial in suprafata de 18 m2, doua dormitoare de 12 si 11 m2 cu acces direct in balconul de 8 m2, o baie de 5 m2, hol si casa scarii).

Podul in suprafata de 61 m2 are inaltimea de 3,3 m si poate fi folosit ca spatiu de locuit, camera de relaxare, etc...

Casele se vand la cheie si includ: finisaje, centrala termica, instalatie electrica si sanitara, hidrofor, usi, gresie, faianta, parchet, bai complet utilate, ce vor fi alese de cumparartor.

Fiecare casa are proprii pereti (nu exista pereti comuni), proprii stalpi de rezistenta si izolatie intre ele. Acestea sunt construite in totalitate din caramida, inclusiv compatimentarea, fundatie 90 cm adancime, structura de rezistenta din pe baza de stalpi din fier beton armat cu grosimea de 14, etc...

Imobilele sunt vandute direct de catre dezvoltator, fara comisioane iar in prezent mai avem disponibile doua case pe mijloc la pretul de 64.000 de Euro (TVA inclus) si una pe lateral la pretul de 69.000 de euro (TVA inclus).

Se accepta credit bancar.

Detalii imobil Casa Prelungirea Ghencea - Bragadiru

Camere 4
Strada Topaz
Suprafata 121 m2
Structura P + 1
Bai 2
Suprafata teren 263 m2
Stare proprietate noua
An constructie 2017
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..