Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Vila Str Dantelei,Ilfov

271 m2, P+2, an constructie: 2006

195.000 €

Ultima actualizare: 1 Iunie 2017
Rata credit de la 0 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Casa este amplasata in str Dantelei, BragadiruAnul constructiei 2006, supraf teren 480 mp, amprenta sol 127 mp care cuprinde garaj, camera centralei si 90mp utili.constructia este p+2E Parter living 40 mp, bucatarie 17 mp, baie 3mp, restul loc de luat masa si hol si dresingetaj 1: un dormitor de 37 mp, un dormitor de 22 mp cu dresing, o baie de 7mp, hot total 90 mpetaj 2: 4 camere si o baie de 4 mp total 90 mp
Constructie este din caramida poroterm, 37 cm grosime, sistem de izolatie baumit cu 5 cm polistiren la exterior si vata mineala 10 cm la interior.Acoperis cu sistem de izolatie Lindab.In curte gratar si cuptor de caramidaBeci 16 mp.Sistem de supraveghere Distanta fata de Auchan Dr Taberei 1 km.

Detalii imobil Vila Str Dantelei,Ilfov

Camere 7
Strada Dantelei
Suprafata 271 m2
Structura P+2
Bai 3
Suprafata teren 480 m2
Stare proprietate buna
An constructie 2006
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..