Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Vila unifamiliala

270 m2, P+1+M, an constructie: 2013

185.000 €

Ultima actualizare: 23 Mai 2017
Rata credit de la 5,038 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

De vanzare casa unifamiliala, construita in perioada iunie 2012 – august 2013, finalizata in 2013, suprafata construita totala, fara terasa, 330 mp, suprafata utila 270 mp fara terase!

Casa mai are in spate o terasa de aproximativ 40 mp

Constructia este realizata din caramida Porotherm de 25 cm, inclusiv la peretii interiori, beton armat la toate nivelele, inclusiv la mansarda, izolata cu polistiren grafitat de 10 cm, tamplarie Rehau 5 camere.

Terenul pe care este construita casa are o suprafata totala de 531 mp.

Curtea este pavata cu pavele Semmelrock, montate pe pat de beton, nu pe pamant. Tot in curte mai este construita, pe langa terasa casei,  o terasa in suprafata de 40 mp, din care o parte de 10-15 mp este ocupata de o magazie necesara pentru pastrarea diferitelor utilaje sau scule pentru intretinere curte.

Locuinta beneficiaza de 5 dormitoare, 4 bai, birou, living, bucatarie, camera tehnica, plus beci in terasa unde se afla hidroforul, statia de dedurizare si sistemul de irigatie.

Casa a fost construita in regie proprie pentru uz propriu, de aici si foarte multe materiale de calitate incluse in constructia casei.

Casa este dotata cu sistem de alarma conectat la firma de paza RPG, sistem de supraveghere cu 6 camere Hikvision Full HD

Casa se vinde mobilata partial si o parte din electrocasnice

Camerele sunt repartizate astfel:

Parter

Hol intrare

Birou

Camera tehnica

Living si loc de luat masa

Bucatarie

Baie

Dormitor

Etaj 1

Hol

3 dormitoare, din care unul matrimonial cu baie proprie si dressing room

Baie pentru celelalte dormitoare

Mansarda

Spatiu deschis aproximativ 80 mp

Baie plus spalatorie/uscatorie

Dormitor

Casa are utilitati gaze si curent, abonament tv si internet, apa de la put forat 26 m, statie dedurizare, si statie de epurare.

Se poate racorda si la sistemul centralizat de apa si canal al orasului Bragadiru.

Relatii la telefon:

0723.274.291

0721.493.283

Detalii imobil Vila unifamiliala

Camere 14
Strada Ciresar 27
Suprafata 270 m2
Structura P+1+M
Bai 4
Suprafata teren 531 m2
Deschidere 22
Amprenta la sol 110m2
Mansarda DA
Pivnita DA
Centrala termica gaz
Material Beton, Caramida
Stare proprietate buna
An constructie 2013
Compartimentare decomandat
Utilitati gaze, electricitate
Imbunatatiri gresie, faianta, parchet, tamplarie termopan
Sosea asfalt

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..