Acest anunt nu mai este activ

Vila duplex, Bragadiru, curte 127 mp + 64 amprenta, Pret 75.900 Euro

108 m2, P+1, an constructie: 2016

75.900 €

Imobil vandut

Valoarea afisata reprezinta pretul de listare al acestui imobil.

Rata credit de la 2,005 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Complex vile individuale si duplex situat in Bragadiru, 4 km distanta fata de Cora Alexandriei.

Constructie : structura beton, compartimentari interioare si pereti exteriori caramida Porotherm, izolatie exterioara polistiren 10 cm, izolatie interioara vata minerala, placa beton peste parte si peste etajul 1, podul in cel mai inalt punct 2 m dublu izolat.

Se predau complet finisate cu : gresie, faianta, parchet, usi interioare, usi exterioare. Toate vilele dispun de centrala termica proprie, obiecte sanitare romstal, contorizare individuala.

Compartimentarea gandita astfel incat sa confere camere spatioase si luminoase ; parter – living 24 mp utili, bucatarie inchisa, baie serviciu, spatiu de depozitare ; etajul beneficiaza de 3 dormitoare ( doua dormitoare 14 mp utili, 1 dormitor 12 mp utili ), baie si balcon.

Complexul beneficiaza de infrastructura completa – reteau publica de canalizare a orasului Bragadiru, gaze, curent, drumuri asfaltate, iluminat public.

Situat in planul 2, la o distanta de 300 m fata de drumul principal ( 4 benzi de circulatie ) complexul beneficiaza de liniste, acces facil catre centre comerciale ( 300 m – Lidle ), mijloace de transport in comun.

Vila individuala – 108 mp utili, curte – 170 mp, 87900 Euro

Vila duplex – 108 mp utili, curte – 127 mp, 75900 Euro

Preturile include tva 5 %, sunt acceptate toate formele de credit bancar sau plata intergrala cash.

Se ofera consultanta specializata pentru intocmirea dosarului bancar

Detalii imobil Vila duplex, Bragadiru, curte 127 mp + 64 amprenta, Pret 75.900 Euro

Camere 4
Strada Iederei
Suprafata 108 m2
Structura P+1
Bai 2
Suprafata teren 127 m2
Stare proprietate noua
An constructie 2016
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Imobil vandut

Valoarea afisata reprezinta pretul de listare al acestui imobil.

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..