Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Vanzare Vila Complet Finisata 59.900 Euro

100 m2, P+1, an constructie: 2016

59.900 €

Ultima actualizare: 7 Noiembrie 2016
Rata credit de la 1,582 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

PREMIUM Houses Vinde Vila Complet Finisata 4 camere, 100 mp, Bragadiru-Sos Alexandriei, Constructie 2016, decomandat, racordata la canalizare si apa,centrala proprie, finisaje de calitate, curte 200 mp.
Transport in Comun : RATB, maxi- taxi, tramvaiul 32 la 3 statii! Se preda la CHEIE finisat, gresie, faianta, parchet, usi, obiecte sanitare, Centrala Termica, calorifere, geamuri Termopan Low E pentacamerala
Constructie solida, beton, caramida, fier, termoizolatie 10 cm, Pereti Despartitori din CARAMIDA! Calitate constructie si materiale - imobile rezistente la grad seismic ridicat - constructie din cadre beton armat si caramida - izolatie fonica si termica - tencuieli decorative - finisajele sunt executate cu materiale de cea mai buna calitate, conforme cu normele europene in vigoare Transport - linie RATB 302,Maxi Taxi 407,539,505, drum de acces cu 2 benzi pe fiecare sens, pe Soseaua Alexandriei - acces si din Prelungirea Ghencea, pe Strada Maracineni Supermarket - Supermarketul Penny,Mega Image
Cheltuieli reduse datorita izolatiei termice si materialelor de cea mai buna calitate: caramida Porotherm si polistieren 100 mm, contorizare individuala a consumului de apa, electricitate si gaz .
Vecinatati: scoala, gradinita, after school, farmacie, sala fitness etc. Supermarketuri: cora, lidl, penny, mega image, leroy merlin.COMISION 0%

Detalii imobil Vanzare Vila Complet Finisata 59.900 Euro

Camere 4
Strada Nazuintei
Suprafata 100 m2
Structura P+1
Bai 3
Suprafata teren 200 m2
Centrala termica gaz
Material Beton, Caramida
Stare proprietate in constructie
An constructie 2016
Compartimentare decomandat
Utilitati apa, gaze, electricitate
Imbunatatiri gresie, faianta, tamplarie termopan
Sosea asfalt
Canalizare Canal

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..