Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

180 mp construiti casa de vanzare Penny Bragadiru

188 m2, P+1, an constructie: 2012

79.000 €

Ultima actualizare: 31 Iulie 2016
Rata credit de la 2,093 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Situata langa magazinul Penny, Ansamblul rezidential Fortuna,la 5 min de tramvaiul 32 si 41. Construita de proprietar, zidurile interioare de la parter sunt din bca,de la mansarda sunt din structura din metal cu rigips, centrala cu lemne,gazele sunt trase pana la 10m distanta, apa si canalizare la 100m,toate actele la zi, sistem de alarma,internet fibra optica,tv, aer conditionat,2 bai,la parter: bucatarie 18m,sufragerie, dormitor, camera centralei; la etaj:3 dormitoare; termopan, gresie,faianta,parchet.In actul de proprietate detinem si 78m din drumul de servitute. Casa este foarte spatioasa, decomandata.
ps:  pretul usor negociabil...AMPRENTA CASEI ESTE DE 94 M.

Detalii imobil 180 mp construiti casa de vanzare Penny Bragadiru

Camere 5
Strada Safirului
Suprafata 188 m2
Structura P+1
Bai 2
Suprafata teren 293 m2
Deschidere 15
Amprenta la sol 94m2
Centrala termica lemne
Material Beton, BCA
Stare proprietate buna
An constructie 2012
Compartimentare decomandat
Utilitati apa, gaze, electricitate
Imbunatatiri gresie, faianta, parchet, tamplarie termopan
Sosea pietris
Canalizare Fosa septica
Parcare privata

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..