Acest anunt nu mai este activ

Vanzare apartament 2 camere Central Bragadiru

40 m2, p/3, an constructie: 2015

25.500 €

Ultima actualizare: 13 Martie 2015
Rata credit de la 696 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Oferta vanzare apartamente 2,3,4 camere, zona Bragadiru-Haliu, Cartierul Independentei,bloc nou, constructie 2015, caramida, compartimentare BCA, P+3, gresie, faianta, parchet, termopane la alegerea clientului, apartamentele se predau la cheie, centrala termica, loc de parcare inclus in pret, decomandate sau semidecomandate, la cerere se pot face modificari in apartament, materiale si finisaje de calitate, tencuiala si sapa sunt mecanizate, in cartier se gasesc: gradinita, scoala, restaurant, hotel, service auto, spalatorie auto, farmacie, cofetarie, magazine, supermarket, 5 min Cora Pantelimon, acces rapid la mijloacele de transport in comun, RATB, maxi-taxi, 5 min tramvai 32 si alte mijloace de transport care merg in centrul orasului, cu masina se fac aproximativ 15 min pana la Unirii.
Cele mai bune preturi din zona la cea mai buna calitate.
Unele blocuri sunt in constructie ceea ce este un plus pentru dumneavoastra deoarece puteti vedea cum este construit blocul si puteti face modificarile dorite in apartament.
Se accepta si credit prima casa sau ipotecar.
Avem disponibile si duplexuri sau penthouse.
Preturi incepand de la 25.500 EURO.

Detalii imobil apartament 2 camere Central Bragadiru

Camere 2
Strada Smardan
Suprafata 40 m2
Etaj p/3
Bai 1
Stare proprietate noua
An constructie 2015
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta
Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..