Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Vanzare spatiu birouri Botosani

80 m2, p, an constructie: 1987

700 € (negociabil) TVA inclus

Ultima actualizare: 16 Aprilie 2012

Vand spatiu comercial, pretabil pentru birouri, cabinete, sediu firma, in Botosani, zona Bucovina. Suprafata 80 m.p. Are centrala termica, grup sanitar, parchet, termopan. Pret foarte avantajos. Eventual schimb cu garsoniera/apartament+diferenta. Accept variante. tel. 0728177100

Detalii imobil

Incaperi 4
Strada Bucovina
Suprafata 80 m2
Structura p
Grupuri sanitare 1
An constructie 1987

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Se afla in zona rezidentiala, are un spatiu verde de 100 m.p. in fata, are in imediata apropiere complex comecial, statie de taxiuri, parcare in spatele imobilului.

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..