Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Vand schimb casa+teren la curte cu apartament in Bucuresti

250 m2, demisol si mansarda, an constructie: 2010

60.000 €

Ultima actualizare: 29 Februarie 2016
Rata credit de la 1,249 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Vand casa 4 cam(+hol+baie)Bolintin Vale pe Aut.Bucureti Pitesti (10 min cu masina de la Carfour militari)zona f linistita cu aer curat.Constructie 2010,suprafata casei250mp,din caramida poroterm ,finisata cu izoterm de 10cm,apa potabila cu put la 50 m adancime,curent trifazic,gaze in apropiere.Casa are 2 intrari posibil ptr doua familii(scara exrerioara).Casa+curte - 500mp +teren2000 (impozit f mic) fosa sptica. Sunt finisate si terminate doua camere la parter. Zona de mare viitor. Pt mai multe detalii sunati la telefon

Detalii imobil Vand schimb casa+teren la curte cu apartament in Bucuresti

Camere 3
Strada 1 mai
Suprafata 250 m2
Structura demisol si mansarda
Bai 1
Suprafata teren 2000 m2
Stare proprietate rezonabila
An constructie 2010
Compartimentare decomandat

Variante schimb

  • Caut schimb in orasul Bucuresti
  • Tip imobil schimb: apartament 3 camere
  • Tip schimb: ofer spre schimb si doresc diferenta

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..