Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Vanzare casa 5 camere Est Bolintin-Vale

200 m2, S+P+M, an constructie: 2004

49.000 €

Ultima actualizare: 10 August 2015
Rata credit de la 1,020 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Propietar vand casa la rosu, constructia fost finalizata in 2004 si dispune racordare la curent electric, apa si posibilitate de racordare la gaze, casa se afla la strada asfaltata si dispune de o suprafata ultila de aproximativ 200m2. Casa a fost contruita cu materiale de buna calitate, pivnita 3,5mx3,5m, parter(terasa, hol, 2 dorimoare, living, baie, bucatarie,debara, sacara interioara) si mansarda (open space) cu posibilitate de compartimentare in cel putin doua dormitoare si o baie.
Terenul aferent casei are o suprafata de aproximativ 3870m2 cu o deschidere de 14m la strada asfaltata recent.
Locatia se afla destul de aproape de Bucuresti, la aproximativ 15 minute de mers cu masina in conditii de trafic la ora de varf...

Detalii imobil casa 5 camere Est Bolintin-Vale

Camere 5
Strada Crivina
Suprafata 200 m2
Structura S+P+M
Bai 2
Suprafata teren 3865 m2
Stare proprietate in constructie
An constructie 2004
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..