Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

SC Dectrans srl

70 m2, P, an constructie: 1998

29.000 € (negociabil) fara TVA

Ultima actualizare: 27 Martie 2012

SC Dectrans SRL VINDE FOARTE URGENT 2000 mp teren,in Or. Boldesti-Scaieni,inprejmuit cu gard solid,pe care se afla cladirea cu suprafata de 70 mp.+ magazie ambele construite in anul 1998.Cladirea se compune din 3 camere si baie si este construita din zidarie cu fundatie si placa.Baia utilata si functionala (gresie+faianta,cada si boiler electric).Cladirea este racordata la curent 220V si 380V,la reteaua de apa potabila si posibilitatea racordarii la reteaua de gaze ,aceasta trecand pe la poarta. Langa cladire se afla si un canal auto construit din beton armat.Intabulat in anul 2010.Posibilitate de Spatiu Comercial sau de Firma.PRETUL este 29000 Euro+TVA CU POSIBILITATEA IN 2 RATE.

Detalii imobil

Incaperi 3
Strada Florilor
Suprafata 70 m2
Structura P
Grupuri sanitare 1
Parcare supraterana
An constructie 1998

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..