Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Apartament 3 camere in statiunea Baile Govora (zona Parc-Hotel PALACE)

69 m2, 2/4, an constructie: 1977

33.500 €

Ultima actualizare: 9 Noiembrie 2019
Rata credit de la 699 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Vand apartament situat la etajul 2/4, suprafata totala de 69,57 mp, 3 camere decomandate, baie, bucatarie cu camara, 2 holuri, 2 balcoane, la 5 minute distanta de parcul orasului si de Hotelul Palace, intr-o zona linistita, cu multa verdeata, cu dealuri împădurite.
Este orientat N-V, are expunere la soare începând cu ora 10. Datorita orientării, apartamentul are avantajul ca in perioada verii este răcoros, temperatura variind intre 21-23 grade. 
Constructia: cladire tip P+4E, solida-beton, inchideri si compartimentari din caramida. Utilități: gaz, curent electric, apa, canalizare. Sistem incalzire: calorifere, centrala proprie pe gaz.Contorizare individuala a consumului de gaz, curent electric si apa.Stare interior: Buna. Parchet din lemn clasic in camere, faianta in baie si bucatarie, tencuieli, zugraveli simple, tamplarie din lemn. La cerere, se poate vinde si cu mobila.
Zona in care este situat apartamentul este o zona rezidentiala linistita, cu acces facil si rapid catre centrul statiunii (distante de 5-10 minute pe jos catre parc, hoteluri, baze de tratament).Locatia este ideala pentru pentru vacante, atat vara cat si iarna, dar in special pentru a locui permanent in statiunea cu cel mai curat aer din Romania. Ulterior cumpararii, datorita beneficiilor terapeutice din zona, apartamentul poate fi folosit si spre inchiriere turistilor.
In statiune se gasesc: spatii comerciale, banci, schimb valutar, sali de conferinte, asistenta medicala balneara, punct farmaceutic, centru de informare turistica, muzeu de arheologie, locuri de promenada iluminate si amenajate, terenuri sportive, piscine, strand, terenuri de joaca pentru copii, parc balnear. 
Statiunea balneara Baile Govora este o statiune cu profil terapeutic respirator (aerosoli, inhalatii, pulverizatii) si reumatismal, oferind beneficii pentru sanatate. În zona parcului şi a izvoarelor, aerul este puternic ionizat şi cu încărcătură bogată în ioni negativi cu efect bronhodilatator şi relaxant psihic!

Pret: 35.000 Euro Detalii in mesaj privat sau la numarul afisat in anunt

Detalii imobil Apartament 3 camere in statiunea Baile Govora (zona Parc-Hotel PALACE)

Camere 3
Strada Grivitei
Suprafata 69 m2
Etaj 2/4
Bai 1
Stare proprietate buna
An constructie 1977
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..