Apartament 3 Camere

98 m2, P/3, an constructie: 2008

65.000 €

Ultima actualizare: 26 Septembrie 2019
Rata credit de la 1,728 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Vand apartament 3 camere modern, luminos, decomandat, in conditie excelenta, etaj parter situat in zona Narcisa - ANL. An construire: 2008, bloc izolat termic. Loc de parcare posibil in fata blocului. Parc pentru copii langa bloc.
Apartamentul este compus din sufragerie (23 mp), doua dormitoare (14 mp si 12 mp), bucatarie (18 mp), hol (13 mp), doua bai (5 mp si 3 mp) si doua balcoane (6 mp si 4 mp). Aditional, boxa la subsol.
Apartamentul este dotat cu centrala termica, A/C, termopane, usa metalica, doua balcoane inchise.

Detalii imobil Apartament 3 Camere

Camere 3
Strada Fagaras
Suprafata 98 m2
Etaj P/3
Bai 2
Stare proprietate buna
An constructie 2008
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..