Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Apartament 3 camere, compartimentare deosebita, foarte spatios

77 m2, 8/8, an constructie: 1984

75.000 €

Ultima actualizare: 11 Aprilie 2018
Rata credit de la 2,041 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Apartamentul este situat pe Strada Energiei, in blocul cu Oficiul Postal Nr. 9, intr-o zona sigura si linistita care permite accesul foarte usor catre centrul orasului (mijloace de transport in comun - maxim 20 de minute / masina personala - maxim 10 minute / pe jos - maxim 20 de minute). In zona exista scoli si licee foarte bune (Colegiul Ferdinand I, de exemplu).
Apartamentul beneficiaza de centrala termica proprie pe gaz (blocul este debransat total de la sistemul de incalzire centrala). Balcoanele sunt inchise prin sistem cu structura metalica. 
Scara blocului este inchisa, accesul se face prin interfon si blocul este dotat cu lift. Holul din care se face intrarea in apartament este de asemenea inchis cu usa mintata de locatarii etajului.
Apartamentul se vinde mobilat / nemobilat (poate fi golit pana la momentul predarii) si prezinta deja actele de cadastru + intabulare si certificat energetic.
Camere: 3 
Bai: 2
Debarale: 2
Balcoane: 5 (doua balcoane la living)
Suprafata utila: 77,37 mp
Suprafata totala: 96,16 mp
Imbunatatiri: Centrala termica pe gaz; parchet in living si dormitoare, gresie + faianta in baia mare.
Etaj: 8 / S+P+8
An constructie: 1984

Detalii imobil Apartament 3 camere, compartimentare deosebita, foarte spatios

Camere 3
Strada Energiei
Suprafata 77 m2
Etaj 8/8
Bai 3
Stare proprietate de renovat
An constructie 1984
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..