Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Privat vand apartament nou

100 m2, parter/3, an constructie: 2011

90.000 €

Ultima actualizare: 14 August 2017
Rata credit de la 2,342 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Apartament nou (spatiu comercial) parter, 100mp, compartimentat 45 si 55 mp, fiecare cu 2 intrari, baie, bucatarie, centrala, termopane, prize 380, balcon +1 boxa 11 mp si 2 locuri de parcare(comodat).  Imobilul se poate folosi ca apartament sau spatiu comercial ( cel de 45 mp fiind amplasat stradal, vizibil,
la drum cu 4 benzi auto, trafic intens. Cumparatorul poate face compartimentarea cum doreste avand in final un apartament dupa gustul sau. Locatie; intrare in cartierul rezidential ,,Petrea si Maria Blejusca,, Bacau. Merita vazut. 

Detalii imobil Privat vand apartament nou

Camere 2
Strada calea moinesti
Suprafata 100 m2
Etaj parter/3
Bai 2
Stare proprietate noua
An constructie 2011
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..