Privat vand apartament nou

45 m2, 1/3, an constructie: 2011

37.000 €

Imobil vandut

Valoarea afisata reprezinta pretul de listare al acestui imobil.

Rata credit de la 979 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Privat vand apartament nou semidecomanadat, 2 camere, etaj 1/3, mobilat si utilat modern (mobila la comanada), boxa 12 mp, centrala, termopane, balcon spatios + un loc de parcare (comodat). Finisaje deosebite, zona verde, linistita. Locatie; cartier rezidential ,,Petrea ai Maria Blejusca,, Bacau. Merita vazut de aproape.

Detalii imobil Privat vand apartament nou

Camere 2
Strada calea moinesti
Suprafata 45 m2
Etaj 1/3
Bai 1
Stare proprietate noua
An constructie 2011
Compartimentare semidecomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Imobil vandut

Valoarea afisata reprezinta pretul de listare al acestui imobil.

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..