Vanzare apartament 4 camere

Zona Central, Azuga vezi harta

75.000 €

Ultima actualizare: 28 Mai 2020
Rata credit de la 1,550 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Contacteaza agentul pentru acest anunt

ID: 701781

* campuri obligatorii

Apartamentul este situat in zona centrala a localitatii, apropape de magazine, piata, scoala, mijloace de transport, gara, etc fiind ideal pentru locuita permanenta sau apartament de vacanta; apartamentul este orientat spre sud-est,la etajul II, are 4 camere, 2 balcoane ( unul la sufragerie si unul la un dormitor ) baie si wc servici; apartamentul necesita mici lucari de finisare , este bransat si racordat la toate utilitatile, centrala termica; 
Pret negcociabil.


Detalii imobil apartament 4 camere

Pret/m2 824,18 €
Comision 2.5%
Camere 4
Suprafata 91 m2
Etaj 2/-
Compartimentare decomandat

Raluca Cojan

Start colaborare cu MagazinulDeCase: 5 Martie 2020

Vechime: informatie in curs de actualizare

Comision perceput: 2.5%

Colex Imobiliare

  • Start colaborare cu MagazinulDeCase: 15 Noiembrie 2011
  • Vechime: 10 ani, 7 luni
  • Numar agenti: 3
  • Comision perceput: 2.5%
  • Agentie specializata in tranzactionarea de imobiliare
  • Zone: toate zonele din Busteni
Vezi profil detaliat agentie

Feedback

Recomandarile sunt create pentru alegerea unui agent cat mai in cunostinta de cauza. Primim aici recomandari oneste, facute de clienti care au lucrat direct cu agentiile sau agentii recomandati. Va rugam sa impartasiti si dvs. o tranzactie incheiata cu succes sau sa semnalati ce nu a corespuns asteptarilor si ar putea fi imbunatatit.

* campuri obligatorii

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..