Momentan se lucreaza la functionalitatea site-ului si e posibil ca unele functionalitati sa intampine probleme. Ne puteti contacta pe contact@magazinuldecase.ro

Acest anunt nu mai este activ

Vanzare apartament 2 camere

Zona Central, Azuga vezi harta

15.000 €

Rata credit de la 316 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Contacteaza agentul pentru acest anunt

ID: 701783

* campuri obligatorii

Apartamentul este situat la etajul I intr-o vila construita din caramida in anul 1979, este semidecomandat si dispune si de o boxa in suprafata de 18 mp; apartamentul necesita renovare totala si amenajarea unei bai;
Imobilul in care este apartamentul este situat in zona semicentrala a localitatii, in apropiere de magazine si de scoala dar si de mijloace de transport.
Pret negociabil.


Detalii imobil apartament 2 camere

Pret/m2 312,50 €
Comision 2.5%
Camere 2
Suprafata 48 m2
Etaj 1/-
Compartimentare decomandat

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..