Vanzare apartament 2 camere

Zona Central, Azuga vezi harta

75.000 €

Ultima actualizare: 16 Februarie 2020
Rata credit de la 1,539 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Contacteaza agentul pentru acest anunt

ID: 648300

* campuri obligatorii

Apartament de vanzare situat in orasul Azuga,cartier Satul nou, intr-un imobil P+E+M, ce se afla in constructie.Apartamentul  se vinde la cheie, complet finisat, bransat si racordat la utilitati (apa, gaz, electricitate, canalizare).
Apartament se va preda cu centrala termica proprie.Apartamentul va fi  finisat cu gresie si faianta import , parchet laminat,  obiecte sanitare, tamplarie din PVC  cu geam termopan.Apartamentul  dispune de loc de parcare propriu.  Apartamentul dispune de teren in exclusivitate in suprafata de 80 mp.Apartamentul are o vedere superba catre Muntii Bucegi si Varful Sorica. 


Detalii imobil apartament 2 camere

Pret/m2 1.500,00 €
Comision 2.5%
Camere 2
Suprafata 50 m2
Etaj 1/-
Compartimentare decomandat

Diana Bunea

Start colaborare cu MagazinulDeCase: 29 Septembrie 2018

Vechime: informatie in curs de actualizare

Comision perceput: 2.5%

Colex Imobiliare

  • Start colaborare cu MagazinulDeCase: 15 Noiembrie 2011
  • Vechime: 10 ani, 2 luni
  • Numar agenti: 4
  • Comision perceput: 2.5%
  • Agentie specializata in tranzactionarea de imobiliare
  • Zone: toate zonele din Busteni
Vezi profil detaliat agentie

Feedback

Recomandarile sunt create pentru alegerea unui agent cat mai in cunostinta de cauza. Primim aici recomandari oneste, facute de clienti care au lucrat direct cu agentiile sau agentii recomandati. Va rugam sa impartasiti si dvs. o tranzactie incheiata cu succes sau sa semnalati ce nu a corespuns asteptarilor si ar putea fi imbunatatit.

* campuri obligatorii

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..