Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Valea Avrigului, Sibiu, casă de vacantă de vânzare

98 m2, p+1, an constructie: 2010

125.999 €

Ultima actualizare: 11 Decembrie 2019
Rata credit de la 2,623 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

 

Vă propunem o vilă/casă de vacanță individuală spre vânzare, în apropiere de Sibiu, pe frumoasa Vale a Avrigului.

Proprietatea este de tip rezidenţial, formată din teren de 500 mp, cu ieşire la râul Avrig  şi construcţie cu Sc la sol de 93 mp şi desfăşurată de 120 mp.

Casa este formată din parter + etaj + pod: la parter se găsesc living-ul, bucătăria de tip open space şi baia, iar  la etaj 3 dormitoare, dintre care 2 de tip matrimonial, cu ieşire pe balcon, care a fost inchis cu termopan. Ce este mai frumos decât să ai parte de o privelişte magnifică a Munţilor Făgăraş, imediat ce deschizi ochii, dimineața?

Proprietatea este renovată în proporţie de 90% în 2018/2019, cu materiale de calitate superioară, inclusiv instalaţia sanitară şi electrică (curent trifazic, instalaţie sanitară nouă).

Încălzirea se face printr-un şemineu pe bază de lemne, pe sistem aerodinamic. Alimentarea cu apă curentă se realizează din fântâna proprie, cu ajutorul unui hidrofor.

Terenul aferent construcției este de 500 mp cu acces din strada iar spatele grădinii se află pe malul râului Avrig.

 Priveliștea asupra munților, liniștea zonei precum și poziționarea pe malul râului face din aceasta locație o bună investiție, mai ales că în viitorul nu foarte îndepărtat, zona va fi una dedicată sporturilor de iarnă.

Proprietatea se vinde mobilată şi utilată.


https://youtu.be/0fOHeJVd9Bg Vă propunem o vilă/casă de vacanță individuală spre vânzare, în apropiere de Sibiu, pe frumoasa Vale a Avrigului. 

Proprietatea este de tip rezidenţial, formată din teren de 500 mp, cu ieşire la râul Avrig şi construcţie cu Sc la sol de 93 mp şi desfăşurată de 120 mp. 

Casa este formată din parter + etaj + pod: la parter se găsesc living-ul, bucătăria de tip open space şi baia, iar  la etaj 3 dormitoare, dintre care 2 de tip matrimonial, cu ieşire pe balcon, care a fost inchis cu termopan. Ce este mai frumos decât să ai parte de o privelişte magnifică a Munţilor Făgăraş, imediat ce deschizi ochii, dimineața?

Proprietatea este renovată în proporţie de 90% în 2018, cu materiale de calitate superioară, inclusiv instalaţia sanitară şi electrică (curent trifazic, instalaţie sanitară nouă). 

Încălzirea se face printr-un şemineu pe bază de lemne, pe sistem aerodinamic. Alimentarea cu apă curentă se realizează din fântâna proprie, cu ajutorul unui hidrofor. 

Terenul aferent constructiei este de 500 mp cu acces din strada iar spatele grădinii se află pe malul râului Avrig.

 Priveliștea asupra munților, liniștea zonei precum și pozitionarea pe malul râului face din aceasta locație o bună investiție, mai ales că în viitorul nu foarte îndepărtat, zona va fi una dedicată sporturilor de iarnă.

Proprietatea se vinde mobilată şi utilată.


https://youtu.be/0fOHeJVd9Bg


 

Detalii imobil Valea Avrigului, Sibiu, casă de vacantă de vânzare

Camere 4
Strada Valea Avrigului
Suprafata 98 m2
Structura p+1
Bai 1
Suprafata teren 500 m2
Amprenta la sol 93m2
Mansarda DA
Centrala termica lemne
Material Caramida, Lemn, dușumea
Stare proprietate renovata
An constructie 2010
Compartimentare decomandat
Utilitati apa, gaze, electricitate
Imbunatatiri gresie, faianta, parchet, tamplarie termopan
Sosea pietris
Canalizare Fosa septica
Parcare privata

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..