Spațiu comercial sau pentru birouri, zonă centrală

Zona Central, Arad vezi harta

99.600 €

Ultima actualizare: 12 Ianuarie 2021

Contacteaza agentul pentru acest anunt

ID: 715077

* campuri obligatorii

Proprietate de vânzare la parterul unei clădiri frumoase, ideală pentru activități din domeniul comercial, bancar, medical sau ca și sediu administrativ pentru companiile care doresc să aibă o prezență selectă, în centrul Aradului.
Cu peste 125mpu, suprafața acestui spațiu este suficientă pentru mai orice tip de activitate.Proprietatea este compusă din două elemente constitutive poziționate simetric, la parterul clădirii.
Acest anunț este pentru segmentul din stânga al proprietății.
Proprietatea poate fi achiziționată ca întreg unitar, sau defalcat, pe segment individual.Datorită coeficientului redus la raportului de amortizare a investiției versus media națională, achiziția acestei proprietăți prezintă avantaje nete pentru orice firmă care dorește fie să-și extindă portofoliul de proprietăți, fie pentru cele care doresc să o achiziționeze pentru uz propriu.Acest spațiu are aviz favorabil pentru:
- modificări interioare
- modificări de fațadă, cu posibilitatea de vitrinaj
- intrare direct din stradăRata de eficiență a cheltuielilor pe categorii structurate pe termen de 10 ani este foarte bună, cu un coeficient anual de cost per metru pătrat construit sub 78.
Costul de achiziție redus permite proprietarului să ofere o chirie extrem de atractivă, dar care menține în același timp un randament de capitalizare anual brut de peste 7,2%.Pentru detalii specifice și programări de vizionare nu ezitați să mă contactați.
Marc Costin - Consultant imobiiliar Property Lab
0357780318
CP1009986

Detalii imobil

Comision 3%
Incaperi 6
Suprafata 128 m2
Structura P/1
Grupuri sanitare 1
An constructie 1930

Pozitionare pe hartaStreet view

Afiseaza hartaAscunde harta

Raporteaza problema

Marius Costin

Start colaborare cu MagazinulDeCase: 22 Iunie 2020

Vechime: informatie in curs de actualizare

Comision perceput: 3%

PropertyLab.ro

  • Start colaborare cu MagazinulDeCase: 12 Septembrie 2014
  • Vechime: 8 ani, o luna
  • Numar agenti: 24
  • Comision perceput: 3%
  • Agentie specializata in tranzactionarea de imobiliare de lux
  • Zone: toate zonele din Arad
Vezi profil detaliat agentie

Feedback

Recomandarile sunt create pentru alegerea unui agent cat mai in cunostinta de cauza. Primim aici recomandari oneste, facute de clienti care au lucrat direct cu agentiile sau agentii recomandati. Va rugam sa impartasiti si dvs. o tranzactie incheiata cu succes sau sa semnalati ce nu a corespuns asteptarilor si ar putea fi imbunatatit.

* campuri obligatorii

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..