Momentan se lucreaza la functionalitatea site-ului si e posibil ca unele functionalitati sa intampine probleme. Ne puteti contacta pe contact@magazinuldecase.ro

Apartament cu 4 camere în Palatul Bohuș

Zona Central, Arad vezi harta

109.750 €

Ultima actualizare: 3 Aprilie 2021
Rata credit de la 3,019 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Contacteaza agentul pentru acest anunt

ID: 723427

* campuri obligatorii

Vă propunem spre achiziție un apartament compus din 4 camere, situat într-o clădire istorică din centrul orașului.
Locuința este structurata astfel: antreu, living, bucătărie, cămară alimente, debara, 1 baie cu fereastră de aerisire, wc de serviciu, 3 dormitoare și o terasă generoasă.
Apartamentul se găsește la etajul 2 din 3 al clădirii și are o suprafață construită de 248 mp, cea utilă fiind de 135 mp.În curtea comună accesul se face cu telecomandă ce acționează bariera..Apartamentul se poate vinde mobilat și utilat complet.
Încălzirea este cu centrală proprie pe gaz.
S-a păstrat parchetul original de lemn.
Proprietatea păstrează aerul interbelic.Dotările includ:
* curent (contract Enel)
* gaz
* apă
* canalizare
* CATV
* internetFinisaje:
* podele- parchet, gresie;
* uși interior- lemn și PVC;
* pereți- faianță, vopsea lavabilă;
* stare interior- renovat;
* ferestre lemn și PVC;
* ușă intrare- lemnDATE ISTORICE DESPRE CLĂDIRE:Clădirea de dimensiuni impozante, inaugurată în 1913, a fost concepută de arhitectul Lajos Szántay, la comanda familiei baronului Bohus, în locul unei construcţii iniţiale pe două niveluri, casa Bohus, care ocupa numai o parte a terenului.
În arhitectura arădeană, în noua clădire s-au utilizat pentru prima dată planşee din beton armat, tot aici, la parterul palatului într-o sală proiectată iniţial pentru această destinaţie s-a deschis primul cinematograf al oraşului, funcţionând neîntrerupt până în anii nouăzeci.Descrierea edificiului
Palatul este amplasat în imediata apropiere a pieţei centrale de odinioară a Aradului, piaţa Libertăţii. Clădirea pe patru nivele, cu planul în formă de „U” şi curte interioară s-a construit pe un teren delimitat de strada principală (azi Revoluţiei) şi de străzile Vasile Goldiş şi Românului. Cea mai lungă aripă a clădirii (latura inferioară a U-ului) are faţada la strada Goldiş.
Acoperişul relativ scund, abia se zăreşte în spatele frontoanelor faţadei. Latura posterioară spre curte ale aripilor din străzile Goldiş şi Revoluţiei sunt calcane.La parterul aripilor din străzile Revoluţiei şi Goldiş, de la început a funcţionat o bancă, mai multe magazine şi o sală bogat decorată a unui cinematograf (în ultima perioadă a fost neglijată şi închisă), iar la etaj şi aici sunt spaţii locative.Pentru vizionare și detalii vă sunt disponibil telefonic la numarul 0357 / 789 / 991 Andrei Caracioni Consultant ImobiliarCod proprietate: CP866750


Detalii imobil Apartament cu 4 camere în Palatul Bohuș

Comision 3%
Camere 4
Suprafata 135 m2
Etaj 2/3
Bai 2
Terase, balcoane 60
Material Caramida
An constructie 1890
Compartimentare semidecomandat
Incalzire Centrala proprie
Imbunatatiri tamplarie termopan

Pozitionare pe hartaStreet view

Afiseaza hartaAscunde harta

Andrei Caracioni

Start colaborare cu MagazinulDeCase: 25 Iunie 2020

Vechime: informatie in curs de actualizare

Comision perceput: 3%

PropertyLab.ro

  • Start colaborare cu MagazinulDeCase: 12 Septembrie 2014
  • Vechime: 8 ani, 4 luni
  • Numar agenti: 24
  • Comision perceput: 3%
  • Agentie specializata in tranzactionarea de imobiliare de lux
  • Zone: toate zonele din Arad
Vezi profil detaliat agentie

Feedback

Recomandarile sunt create pentru alegerea unui agent cat mai in cunostinta de cauza. Primim aici recomandari oneste, facute de clienti care au lucrat direct cu agentiile sau agentii recomandati. Va rugam sa impartasiti si dvs. o tranzactie incheiata cu succes sau sa semnalati ce nu a corespuns asteptarilor si ar putea fi imbunatatit.

* campuri obligatorii

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..