Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

VÂND CASĂ UTILITAT

880 m2, casa, an constructie: 1978

225.000 €

Ultima actualizare: 7 Aprilie 2016
Rata credit de la 6,127 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

6 camere + 1 living (60 mp), 2 bai (gresie/faianta), mansarda neamenajata, mobilata/nemobilata (la alegere), bucatarie de vara, parchet, termopane, centrala termica gaz (termoteca turbo), 4 clime, garaj, loc parcare 3 auto, beci (pivnita), camara alimente, gradina/curte (pomi fructiferi cu rod/ vita de vie cu rod - 550 mp), alarma/firma paza, canalizare, curent 380 V + 3 prize impamantare.

Poate fi realocata pentru: ptr. 2 familii (Cpoii+parinţi), sediu/ spatiu de productie/birouri firma, gradinita, camin/azil batrani, redactie presa/reviste, fabrica textile,  clinica/cabinet medical, cabinet avocat/notar, etc., zona B - Arad (semi central).

Stare exceptionala.

Detalii imobil VÂND CASĂ UTILITAT

Camere 7
Strada Remus
Suprafata 880 m2
Structura casa
Bai 2
Suprafata teren 880 m2
Stare proprietate buna
An constructie 1978
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..