Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Spatiu de cabinet

70 m2, P, an constructie: 1970

842,86 € / m2 (negociabil)
59.000 € TVA inclus

Ultima actualizare: 13 Februarie 2015

Vand spatiu de birouri la parter, in Arad, ultracentral Bd. Revolutiei 65 langa Biserica Rosie, in curte unde functioneaza doar firme, in suprafata de 70 mp, pretabil cabinet notarial, medical, avocatial, asigurari, sediu firma, compus din 2 camere si sala de asteptare , decomandate, baie, renovat total modern, izolat termic, geamuri termopan si usi noi, acoperis nou, centrala proprie pe gaz, contorizat, cablu tv, internet, apa curenta, boxa, locuri de parcare . Pret 59000 euro neg. Tel 0745351663.

Detalii imobil

Pret/m2 842,86 €
Incaperi 2
Strada Bd Revolutiei
Suprafata 70 m2
Structura P
Grupuri sanitare 1
Parcare supraterana
An constructie 1970

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..