Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Inchiriere spatiu birouri Podgoria Arad

100 m2, casa, an constructie: 1960

900 € / luna
9,00 € / m2

Ultima actualizare: 8 Mai 2014

Dam in chirie spatiu comercial, la demisol, suprafata aprox.100 mp, amenajat in prezent pentru birouri. in zona centrala. (Podgoria).
Spatiul este renovat, curat, cu gresie, geamuri termopan, clima, mobilat, cu spatii de depozitare, intrare direct din strada. In fata imobilului sunt locuri de parcare amenajate.
Spatiul se preteaza pentru activitati comerciale sau birouri, cabinete medicale etc. Nu se accepta acivitati gen bar, restaurant, cafenea etc.

Detalii imobil

Pret/m2 9,00 € / luna
Incaperi 3
Strada Corneliu Coposu 9
Suprafata 100 m2
Structura casa
Grupuri sanitare 1
Parcare supraterana
Numar locuri de parcare 4
Numar sali de meeting 1
An constructie 1960
Facilitati/dotari apa, canalizare, climatizare, contor caldura, curent, curent trifazic, acces internet, sistem incalzire, telefon

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Spatiul se afla intr-o zona foarte circulata, cu vad commercial, vis-a-vis de Consiliul Judetean si Casa Sindicatelor.

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..