Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Vanzare spatiu birouri Central Arad

500 m2, p+2, an constructie: 2011

665.000 € (negociabil)
1.330,00 € / m2 TVA inclus

Ultima actualizare: 12 Iunie 2013

Inchiriem birouri clasa A, ultracentral, an constructie 2011, 3 niveluri, 80 mp/nivel, 6 locuri de parcare in curte interioara, 6 locuri de parcare la strada, toate utilitatile, cu suprafete intre 80 si 500 mp, pret negociabil in functie de suprafata inchiriata., intre 8 si 10 euro/mp

 

Detalii imobil

Pret/m2 1.330,00 €
Incaperi 6
Strada iustin marsieu
Suprafata 500 m2
Structura p+2
Grupuri sanitare 6
Parcare supraterana
Numar locuri de parcare 6
An constructie 2011

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..