Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

VILA in duplex D+P+E+M, central, Alexandria

250 m2, d+p+e+m, an constructie: 2002

175.000 €

Ultima actualizare: 28 Mai 2019
Rata credit de la 3,643 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

PRET 175000 EURO  SI IN RATE

Vand vila in duplex D+P+E+M, central, Alexandria str.Libertatii nr. 130, an constructie 2002, amprenta la sol de 109 mp, suprafata desfasurata de 250 mp.,izolatie interior si exterior , acoperis tigla, anvelopata si renovata in 2014 

Vila este complet utilata in toate camerele, este racordata la reteaua de apa si canalizare, gaz, electricitate si cablu, este izolata termic si dispune de gresie, faianta, parchet, lavabil, termopane, site tantari, aer conditionat, usi interior din lemn, usa intrare tip termopan, scari interioare gresie, la mansarda lemn, balustrade fier cu mana curenta de lemn. 

In curte, cu iesire la strada mai exista o casa de patrimoniu din 3 camere, bucatarie, WC, racordata la apa si canalizare, care poate fi folosita pentru locuit sau/si pentru a deschide un magazin, sediu firmă, birouri sau orice tip de cabinet alaturi sunt multe cabinete medicale.

Casele sunt amplasate pe un teren de 700 mp cu deschidere la Str Libertatii de 14 ml.
   0744252145

   0744839983

Detalii imobil VILA in duplex D+P+E+M, central, Alexandria

Camere 5
Strada LIBERTATII
Suprafata 250 m2
Structura d+p+e+m
Bai 3
Suprafata teren 700 m2
Stare proprietate noua
An constructie 2002
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..