Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Vand casa

180 m2, caramida, an constructie: 1990

84.000 €

Ultima actualizare: 12 Septembrie 2017
Rata credit de la 1,699 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Casa pe str.Arena Sportiva -cu etaj, 5 camere, solida, curte mare spatioasa, amenajata, +gradina si microlivada + vie. Suprafata totala teren 11 ari, contruiti 260m2, utili 180m2, front stradal 22 metri, zona deosebita.Casa are structura solida, fundatie inalta, plansee de beton, tamplarie PVC de calitate (Optimedia), rolete la geamuri, camere parchetate, terase spatioase de 80m acoperite, 2 balcoane, iar in curte o anexa (posibil garaj) . Curtea este mare amenajata, cu posibilitati de intrare auto de ambele parti ale casei. Utilitati:apa curenta de la retea, canalizare, RDS, incalzire pe lemn.

Detalii imobil Vand casa

Camere 5
Strada arena sportiva
Suprafata 180 m2
Structura caramida
Bai 1
Suprafata teren 1100 m2
Stare proprietate buna
An constructie 1990
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..