Apartament 3 camere semidecomandat et. intermediar Alba Iulia Cetate

50 m2, 3/4, an constructie: 1972

44.000 € (negociabil)

Ultima actualizare: 2 Februarie 2018
Rata credit de la 1,145 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Vand apartament cu 3 camere din caramida, semidecomandat, circuit rotund, CETATE, 50.48 mp utili, etaj intermediar (3 din 4), compus din: 3 camere, bucatarie, baie, camara, 2 holuri, balcon. Imbunatatiri: termopane cu tamplarie PVC, usa metalica la intrare, parchet lemn masiv paluxat, gresie, faianta, centrala termica, geam la baie, CERTIFICAT Energetic.
Foarte aproape de Seminarul Teologic, statie autobuz, 3 supermaket-uri, 2 gradinite, 2 Scoli Gimnaziale, 2 Colegii, parc. Foarte calduros, orientat spre SUD, priveliste deschisa fara blocuri in fata sau perspective de constructie blocuri si fara locuri de joaca sub geam. Scara foarte linistita cu apartamente locuite pe toate vecinatatile. Apartamentul se vinde mobilat si cu electrocasnice incluse in pret.
Pretabil pentru inchiriere sau regim booking.

Detalii imobil Apartament 3 camere semidecomandat et. intermediar Alba Iulia Cetate

Camere 3
Strada Vasile Goldis
Suprafata 50 m2
Etaj 3/4
Bai 1
Camari, debarale, dressinguri 1
Terase, balcoane 1
Stare proprietate buna
An constructie 1972
Compartimentare semidecomandat
Incalzire Centrala proprie
Imbunatatiri gresie, faianta, parchet, tamplarie termopan

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..