Acest anunt nu mai este activ

Apartament 3 camere caramida etaj intermediar Alba Iulia Cetate

50 m2, 3/4, an constructie: 1972

44.000 € (negociabil)

Rata credit de la 1,165 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Imobil in curs de actualizare

Pe MagazinulDeCase.ro dorim sa oferim doar informatii reale si de actualitate. Nu putem garanta ca informatiile referitoare la acest imobil mai sunt inca de actualitate, de aceea dumneavoastra nu mai aveti acces la datele de contact ale proprietarului. In momentul in care vom reusi sa luam legatura cu proprietarul pentru a ne confirma toate detaliile prezentate vom posta din nou si datele acestuia de contact. Pana atunci va invitam sa cautati in continuare printre miile de oferte cu informatii complete si actualizate pe care le avem disponibile pe site. Echipa MagazinulDeCase.ro va ureaza mult succes!

Persoana fizica, ofer spre vanzare un apartament cu 3 camere semidecomandat, in suprafata utila de 50,48 mp, situat le etajul 3 al unui bloc linistit de 4 etaje, construit in totalitate din caramida.  
Apartamentul cochet, foarte bine compartimentat ( circuit rotund, acces la baie din toate trei camerele ), este compus din: 3 camere, 2 holuri, bucatarie, 1 baie, camara, balcon ( oaza de verdeata si relaxare ).
Printre imbunatatiri as putea enumera: usa metalica la intrare, geamuri termopan cu tamplarie PVC, parchet lemn masiv paluxat, gresie, faianta, centrala termica, geam la baie, camara mica in balcon.
Situat in apropiere de Universitate, Seminarul Teologic, statie autobuz, supermaket-uri, 2 gradinite, 2 Scoli Gimnaziale, 2 Colegii, parc. Orientarea spre SUD, expunerea la soare a peretilor exteriori si toate vecinatatile locuite, confera apartamentului un plus de caldura reducand costurile de intretinere foarte mult iarna.
Mobila, electrocasnicele si tot ce se vede in poze sunt incluse in pret.
Pretabil pentru inchiriere!

Detalii imobil Apartament 3 camere caramida etaj intermediar Alba Iulia Cetate

Camere 3
Strada Vasile Goldis
Suprafata 50 m2
Etaj 3/4
Bai 1
Camari, debarale, dressinguri 1
Terase, balcoane 1
Stare proprietate buna
An constructie 1972
Compartimentare semidecomandat
Incalzire Centrala proprie
Imbunatatiri gresie, faianta, parchet, tamplarie termopan

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta
Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..