Acest anunt nu mai este activ

Vanzare Apartament cu 3 camere Dumbravita Timisoara

Zona Dumbravita, Timisoara, an finalizare 2016 vezi harta

60,402 € + TVA de 5 %

Vila Interact este alcatuita din 19 apartamente, cu 2 si 3 camere, baie, hol si o terasa foarte spatioasa.

Achizitia unui apartament in vila Interact este cea mai echilibrata decizie intre a cumpara un apartament in un bloc vechi in oras sau vecinatatea lui si o casa unifamiliala. Printre avantajele unui apartament in vila Interact se pot enumera:
+ Viata in o zona linistita, foarte aproape de oras;
+ Accesul la transportul in comun cu statie de autobuz la aproximativ 80 m de imobil;
+ Sistem de supraveghere video pentru exteriorul cladirii;
+ Pretul performant care creeaza o balanta intre calitatea lucrarilor si costul lor;
+ Posibilitatea de a plati un avans mic si de a beneficia de suportul nostru in accesul de credite imobiliare sau prima casa la cele mai sigure banci de pe piata;
+ Loc de parcare asigurat fiecarui apartament, fara a fi nevoie de a parca departe de imobil;
+ Apropierea de multe din punctele de interes din Timisoara: magazine comerciale Kaufland, Lidl, etc; restaurante; Iulius Mall; gradinita, scoala primara si liceu; benzinarii; banci; posta romana cat si puncte de interes din Dumbravita: padurea din Dumbravita.
+ Posibilitatea de a va muta cel tarziu pana in 15.06.2016.

Detalii legate de finisaje interioare
Peste peretii interiori de caramida Porotherm Wienerberger de 30 grosime 30 cm este aplicata tencuiala mecanizata pe baza de ciment si glet. In final, ei se vopsesc cu vopsele lavabile in culoarea alba. La cerere, se pot aplica vopsele lavabile de orice culoare. Tavanele sunt tencuite. La ultimul etaj tavanele sunt din structura de gips-carton, cu placi de gips carton de grosime 12,5 mm albe sau antiumezeala in bai si izolate cu vata minerala de grosime 15 cm cu folie de aluminiu anticondens. Instalatia electrica, termica si sanitara este cuprinsa in sapa si in pereti. Sapa se toarna mecanizat si este elicopterizata, fiind perfect neteda si egala in toate incaperile. Se asigura si montajul parchetului, a usilor interioare, a gresiei si a faiantei. Casa scarii este finisata si contine si balustrada.

Detalii legate de instalatiile sanitare si termice
Instalatia sanitara contine toate tevile si conductele necesare, distribuitoarele, centrala termica, caloriferele cat si obiectele sanitare: vas WC + rezervor + capac, vana + baterie, lavoar + baterie. Instalatia termica este formata conducte din cupru izolat.

Tamplaria
Tamplaria ferestrelor si usilor exterioare este realizata din profile PVC de 5 camere cu geam tripan (3 sticle). Stica tripan Climaguard Solar 4, F4 si LOW E asigura un foarte bun coeficient termic cat si o foarte buna izolatie fonica. Sunt incluse si pervazele exterioare.

Detalii legate de finisajele exterioare
Sistemul termoizolant este realizat cu polistiren de grosime 10 cm, pentru a oferi o buna termoizolatie. Spaletii ferestrelor sunt de asemenea izolati iar terasele sunt invelite in polistiren expandat. Finisajul exterior este realizat cu tencuiala decorativa colorata.

Detalii imobil

Camere 3
Adresa web Interact
Suprafata 72 m2
Etaj 1
Dormitoare 2
Livinguri 1
Bucatarii 1
Bai 1
Dressinguri 1
Logii 1

Pozitionare pe harta

Afisaza hartaAscunde harta
Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..