Acest anunt nu mai este activ

Vanzare River's Towers Gradinari Iasi

Zona Gradinari, Iasi, an finalizare 2016 vezi harta

pret disponibil la cerere

ALEGE CALITATEA, ALEGE COMPARTIMENTAREA, ALEGE SPAȚIUL, ALEGE RIVER’S TOWERS!

Noul complex imobiliar RIVERS TOWERS este situat în zona Tudor Vladimirescu – Gradinari, la doar 600m de Iulius Mall, fiind compus din două blocuri de apartamente de 12 nivele ce oferă 196 de locuințe cu una și două camere decomandate. În acelasi timp, se pot livra către potențialii clienți și apartamente cu 3 si 4 camere cu suprafețe utile cuprinse între 78 și 126 mp. Pentru confortul viitorilor locatari fiecare bloc dispune de două lifturi Schindler de ultimă generație, cu o capacitate de 12, respectiv 6 persoane, primul bloc urmând a fi dat în exploatare în luna decembrie a anului 2016, iar cel de al doilea în vara anului 2017.

Blocul are o fundatie de tip radier de 1.40m, așezat pe un strat de transfer de 0.75m și pe piloni forați, structura fiind din pereți structurali de beton armat si cadre.
Închiderile și compartimentările sunt realizate din elemente de zidărie YTONG, ce asigură un nivel ridicat de izolație fonica și termică. Pentru un confort termic ridicat, izolația exterioară va fi realizată cu plăci de vată bazaltică cu grosimea de 100mm.

Poziționarea complexului RIVER’S TOWERS este una excelentă datorită accesibilității, în același timp fiind aerisită, ferită de trafic intens și beneficiind de spații verzi și parcuri în imediata apropiere. În ultima perioadă, această zona a cunoscut o dezvoltare spectaculoasă, prin reconversia unor clădiri industriale în centre comerciale și spații de birouri.

Apartamentele din cadrul River Towers se remarcă prin generozitatea spațiilor si prin excelenta compartimentare, toate apartamentele din cadrul acestui proiect fiind total decomandate, cu bucătării închise. De asemnea, fiecare apartament beneficiază de 1 sau 2 balcoane, și vor fi dotate cu :

Centrală Termică de apartament cu instalație de încălzire îngropată în pardoseală, prin PEX cu tub de protecție, distribuitor și corpuri radiante modern;Tâmplărie cu profil PVC cu 6 camere de izolare și 3 foi de sticla pentru un confort ridicat și cheltuieli minime de întreținere;Instalație electrică realizată cu cele mai bune materiale, conform normelor în vigoare (cabluri din Cupru cu tub de protecție din PVC ignifug), aparataje moderne, de la producători consacrați;Gresie, faianță și parchet de calitate superioară, fiecare client având posibilitatea să își aleagă din gama propusă finisajele dorite;Baia echipată complet cu obiecte sanitare de la producători consacrați pe plan mondial;Uși interioare MDF din clasa Premium;Ușă metalică de acces in apartament clasa A de siguranță;Acces securizat în interiorul complexului, videointerfon la intrarea în bloc;Casa scării și spațiile comune din bloc vor fi placate cu gresie antiderapantă, balustrade din inox și sticlă securizata.

Fiecare client are posibilitatea sa își achizițoneze loc de parcare în cadrul complexului, precum și boxe cu suprafețe cuprinse între 4 si 9 mp.

Detalii imobil

Adresa web River's Towers
Suprafata 52 m2
Etaj 3
Livinguri 1
Bucatarii 1
Bai 1
Dressinguri 1
Boxe 1
Balcoane 1
Canalizare
Apa
Electricitate
Cablu TV
Internet
Telefon

Detalii plata

Pret Promotional - 1150 euro/mp uti;
                           - 500 euro/mp balcon

Finisaje

LUX

Dotari / Echipari

-Centrala Termica de apartament;
- Aer Conditionat
-Tamplarie cu profil PVC cu 6 camere de izolare si 3 foi de sticla pentru un confort ridicat si cheltuieli minime de intretinere;
-Usi interioare MDF din clasa Premium;
-Gresie, faianta si parchet de calitate superioara, fiecare client avand posibilitatea sa isi aleaga din gama propusa finisajele dorite;
-Baia echipata complet cu obicte sanitare de la producatori consacrati pe plan mondial;
-Usa metalica de acces in apartament clasa A de siguranta;
-Izolatie exterioara a blocului cu vata bazaltica;
-Doua lifturi de ultima generatie cu o capacitate de 12 respectiv 6 persoane;.
Fiecare client are posibilitatea sa isi achizitoneze loc de parcare in cadrul complexului cat si boxe amplasate la subsol cu suprafete intre 6 si 9 mp


Promotii / Noutati despre proiect

Profitati de pretul promotional din aceasta perioada de 1150 euro/mp util  si de 500 euro/mp de balcon.

Pozitionare pe harta

Afisaza hartaAscunde harta
Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..