Acest anunt nu mai este activ

Vanzare Casa Corbeanca-Vile individuale Corbeanca Comune/sate Ilfov

Zona Corbeanca, Comune/sate Ilfov, an finalizare 2014 vezi harta

136,000 €

In cadrul Paladin Residence, incercam sa satisfacem dorintele tuturor clientilor nostri. Astfel, daca acestia doresc mici modificari pe care constructia le poate suporta, le vom efectua fara a percepe extra costuri. Venim in intampinarea nevoilor clientilor nostri, oferindu-le posibilitatea de a crea impreuna cu acestia locuinta ideala, prin servicii de proiectare si constructie speciale.

De multe ori, proiectarea, respectiv construirea unei case presupune viitorilor proprietari o lunga perioada de timp in care si-au imaginat cumva fi viitoarea casa. In acest timp ei au rasfoit zeci de reviste de specialitate si au vizionat zeci de pagini de internet, ajungand astfel la un model de casa care sa ii reprezinte atat din punct de vedere estetic cat si functional!

In cadrul Paladin Residence, ne dorim si facem tot posibilul sa venim in intampinarea tuturor clientilor nostrii
si din acest punct de vedere, astfel, daca vreunul dintre proiectele noastre poate suferi modificari astfel incat sa se aproprie cat mai mult de proiectul dorit.


Detalii imobil

Camere 5
Adresa web PALADIN RESIDENCE
Suprafata construita 187 m2
Suprafata teren 406 m2
Dormitoare 3
Livinguri 1
Bucatarii 1
Bai 3
Birouri 1
Dressinguri 1
Logii 1
Parter
Etaj
Canalizare
Apa
Electricitate
Cablu TV
Internet
Telefon

Detalii plata

Suntem flexibili in functie de necesitatile fiecarui client. Pretul este de 136000 Euro+TVA.

Parcare / garaj

Fiecare locuinta are prevazute 2 locuri de parcare iar la intrarea in cartier avem locurile de parcare pentru vizitatori.

Finisaje

Am pus accent pe calitate, pe siguranta, pe confort, pe facilitatile oferite in cadrul ansamblului si mai ales pe dorintele celor ce aleg sa locuiasca in acesta oferind in acest sens mai multe variante de vile finisate la cheie, zona de agrement si spatii comerciale, paza, apa curenta, canalizare si curent, toate acestea in mijlocul localitatii Corbeanca, direct din strada principala (str. Unirii).
Am ales ca flexibilitatea alaturi de dialogul deschis si orientarea catre dorintele clientilor nostri sa fie un element cheie in colaborarea cu noi, astfel ca pentru cei care nu se regasesc in variantele de vile standard prezentate putem crea alaturi de ei conceptul care pentru ei reprezinta „acasa”.


Pe langa proiectele proprii executam si proiecte personalizate pentru orice tip de vila, cu conditia sa se armonizeze din punct de vedere arhitectural cu restul ansamblului.Casele au structura de rezistenta pe cadre de beton armat si peretii exteriori si interiori din caramida Porotherm.

Descriere curte

Suntem flexibili si dechisi la noi propuneri si, pe langa variantele standard de locuinte, oferim posibilitatea, celor ce isi doresc altceva, de a-si personaliza spatiul si nu numai in conformitate cu dorintele sale.

Dotari / Echipari

Adaptata diferitelor gusturi, cu un grad mare de personalizare, vilele individuale au un grad de confort de intimitate ridicat si sunt concepute sa acopere toate aspiratiile unei familii implinite!

Promotii / Noutati despre proiect

Pe langa proiectele proprii executam si proiecte personalizate pentru orice tip de vila, cu conditia sa se armonizeze din punct de vedere arhitectural cu restul ansamblului.Casele au structura de rezistenta pe cadre de beton armat si peretii exteriori si interiori din caramida Porotherm.

Pozitionare pe harta

Afisaza hartaAscunde harta
Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..