Acest anunt nu mai este activ

Vanzare Casa personalizata-Diana Corbeanca Comune/sate Ilfov

Zona Corbeanca, Comune/sate Ilfov, an finalizare 2014 vezi harta

90,000 €

In cadrul Paladin Residence, incercam sa satisfacem dorintele tuturor clientilor nostri. Astfel, daca acestia doresc mici modificari pe care constructia le poate suporta, le vom efectua fara a percepe extra costuri. Venim in intampinarea nevoilor clientilor nostri, oferindu-le posibilitatea de a crea impreuna cu acestia locuinta ideala, prin servicii de proiectare si constructie speciale.

De multe ori, proiectarea, respectiv construirea unei case presupune viitorilor proprietari o lunga perioada de timp in care si-au imaginat cumva fi viitoarea casa. In acest timp ei au rasfoit zeci de reviste de specialitate si au vizionat zeci de pagini de internet, ajungand astfel la un model de casa care sa ii reprezinte atat din punct de vedere estetic cat si functional!

In cadrul Paladin Residence, ne dorim si facem tot posibilul sa venim in intampinarea tuturor clientilor nostrii
si din acest punct de vedere, astfel, daca vreunul dintre proiectele noastre poate suferi modificari astfel incat sa se aproprie cat mai mult de proiectul dorit.

Casa Diana este un concept de casa in care arhitectii nostri nu au facut decat sa transpuna pe hartie ceea ce Diana si Ovidiu, beneficiarii acestei case, si-au imaginat dupa indelungi ore de documentare si studiu, al multor alte proiecte ce ar fi putut deveni case in Corbeanca.Detalii imobil

Camere 4
Adresa web PALADIN RESIDENCE
Suprafata construita m2
Parter
Etaj
Canalizare
Apa
Electricitate
Cablu TV
Internet
Telefon

Detalii plata

Suntem flexibili in functie de necesitatile fiecarui client. Pretul acestui tip de casa incepe de la 90000 de Euro+TVA 5%, in functie de suprafata casei si a terenului.

Parcare / garaj

Fiecare locuinta are prevazute 2 locuri de parcare iar la intrarea in cartier avem locurile de parcare pentru vizitatori.

Finisaje

Am pus accent pe calitate, pe siguranta, pe confort, pe facilitatile oferite in cadrul ansamblului si mai ales pe dorintele celor ce aleg sa locuiasca in acesta oferind in acest sens mai multe variante de vile finisate la cheie, zona de agrement si spatii comerciale, paza, apa curenta, canalizare si curent, toate acestea in mijlocul localitatii Corbeanca, direct din strada principala (str. Unirii).
Am ales ca flexibilitatea alaturi de dialogul deschis si orientarea catre dorintele clientilor nostri sa fie un element cheie in colaborarea cu noi, astfel ca pentru cei care nu se regasesc in variantele de vile standard prezentate putem crea alaturi de ei conceptul care pentru ei reprezinta „acasa”.

Descriere curte

Paladin Residence este un nou concept imobiliar creat si dezvoltat de MediaCity pe un teren cu iz de poveste situat in centrul localitatii, cu deschidere la strada principala . Proiectul  cuprinde: case insiruite, duplexuri, case individuale dar si spatii comerciale si de agrement,loc de joaca pentru copii, parcari pentru vizitatori , spatii verzi si clubul de echitatie .

Dotari / Echipari

Adaptata diferitelor gusturi, cu un grad mare de personalizare, vilele individuale au un grad de confort de intimitate ridicat si sunt concepute sa acopere toate aspiratiile unei familii implinite!

Promotii / Noutati despre proiect

Pentru primii 10 cumparatori oferim discount 5000 Euro.

Pozitionare pe harta

Afisaza hartaAscunde harta
Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..