Momentan se lucreaza la functionalitatea site-ului si e posibil ca unele functionalitati sa intampine probleme. Ne puteti contacta pe contact@magazinuldecase.ro

Vanzare Apartament 2 camere metrou Virtutii Bucuresti

Zona Virtutii, Bucuresti, an finalizare 2021 vezi harta

79,900 € + TVA de 5 %

Ultima actualizare: 12 Noiembrie 2020

Nume dezvoltator: Lake Tower SRL

Adresa: Str Amilcar C. Săndulescu nr.6-10 , sector 6
Rata credit de la 1,220 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Detalii imobil

Camere 2
Adresa web Lake House
Suprafata 70.01 m2
Etaj 3
Dormitoare 1
Livinguri 1
Bucatarii 1
Bai 1
Debarale 1
Balcoane 1
Canalizare
Apa
Electricitate
Cablu TV
Internet

Detalii plata

Va propunem spre vanzare la un Pret Promo de 79.900E + Tva un apartament cu 2 camere total decomandat , cu vedere panoramica spre oras. Este compus dintr-un dormitor, living, bucatarie inchisa, o baie, o debara si o logie. Are in dotare centrala termica proprie, calorifere si finisaje de top.

Pozitionare pe harta

Afisaza hartaAscunde harta

Date contact

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..