Ansamblu Rezidential HILS Pallady Apartments

Nume dezvoltator: Edificia Star Construct SRL

Comision: 0%

Adresa: Cladirea HBC, Theodor Pallady 47, parter
ID ansamblu: 906
Ansamblu Rezidential: HILS Pallady Apartments
de la
867 €/m2
+ TVA

HILS Pallady Apartments


Bucuresti
Zona: Theodor Pallady
Data demarare: 2019
Stadiu proiect: in constructie (0 unitati din 12 finalizate)

Descriere ansamblu

HILS Pallady Apartments se dezvolta în zona Theodor Pallady, sectorul 3. Aici, dezvoltatorul va crea o nouă comunitate prin construcția a 12 blocuri, în total urmând să fie edificate 1922 de apartamente de una, două și trei camere.

Apartamentele sunt proiectate în mai multe variante de compartimentare, de la garsoniere la apartamente cu 3 camere și duplexuri ultramoderne.

Apartamentele oferă locatarilor suprafețe spațioase, menite să satisfacă nevoile, dar și dorințele celor mai exigenți cumpărători. Pentru cei care iubesc lejeritatea pe care ți-o oferă traiul la bloc, dar își doresc să se bucure de sentimentul de libertate pe care îl oferă spațiul generos, HILS Pallady Apartments propune duplexuri aflate la etajele superioare ale blocurilor.

Ansamblul va avea un wellness club - Body Art Wellness Club - unde locatarii vor putea lucra la starea lor de sănătate în fiecare zi. 

Fazele proiectului

Prima fază a ansamblului va fi finalizată în a doua jumătate a anului 2020.

Utilitati

Canalizare:
Apa:
Electricitate:
Cablu TV:
Internet:
Telefon:

Parcare

Pentru cei care au în gând siguranța și binele mașinilor proprii, HILS Pallady Apartments pune la dispoziția locatarilor numeroase locuri de parcare, terane și supraterane.

Spatii pentru uz comun

Locatarii HILS Pallady Apartments vor beneficia de spații verzi și locuri de joacă pentru copii, unde se pot relaxa, iar cei mici își pot consumă energia și un wellness club pentru asigurarea stării de bine zi de zi, un business centre.

Pozitionare pe harta

Afisaza hartaAscunde harta

Descrierea zonei

Proiectul HILS Pallady Apartments este excelent conectat la rețeaua de transport a Bucureștiului, fiind amplasat la DOAR 50 de metri de stația de metrou Anghel Saligny, dar și lângă stații de tramvai și autobuz. În plus, zona este în plină expansiune imobiliară și comercială fiind, de asemenea, foarte avantajoasă din punct de vedere al cumpărăturilor de interes zilnic. În apropiere, sunt mai multe tipuri de magazine, acoperind diverse zone de interes, respectiv magazine de mobilă și decorațiuni, materiale de construcții, supermarketuri, magazine de încălțăminte și îmbrăcăminte, etc.

Date contact

Magazinuldecase.ro se incarca..