Ansamblu Rezidential Cartierul Celofibrei

pret disponibil la cerere

Cartierul Celofibrei


Bucuresti
Zona: Bragadiru
Data demarare: 1 Ianuarie 2019
Stadiu proiect: in constructie

Descriere ansamblu

Cartierul Celofibrei este cel mai nou proiect imobiliar dezvoltat la granita sectorului 5 din Bucuresti, pe strada Celofibrei, dezvoltat de către Magic Residence

Cartierul Celofibrei se intinde pe o suprafaţă de teren de 10.000 metri pătraţi şi va fi compus in final din 98 locuinte individuale ( case si apartamente ), locuri de joaca pentru copii in suprafata de peste 400 mp, locuri de parcare, drum intern de acces, spatii comerciale, accesul facandu-se direct din Şoseaua Alexandriei

Cartierul Celofibrei este situat la nici 5 minute de Cora Alexandriei, de mijloacele de transport STB ( tramvai 32 care face legatura cu Piata Unirii ), de Şoseaua de Centură a Municipiului Bucureşti. Principalele mijloace de transport către Cartierul Celofibrei sunt liniile RATB (302, 303 si 428), cît şi liniile de maxi taxi. Distanţa de la staţia RATB către staţia tramvaiului 32 (cel mai rapid mijloc de transport către Piata Unirii)se parcurge în 3-5 minute.

Casa, este de tip Duplex, dispusa pe 2 etaje ( parter+1+mansarda ), are 113 mp utili la care se aduga cca 50 mp utili la mansarda, are 4 camere ( 3 dormitoare, 3 bai, living spatios, curte proprie si loc de parcare.

Ca si finisaje, fiecare locuinta va avea : centrala proprie, gresie si faianta din import, parchet , usi interioare, bai utilate.

Casele sunt racordate la utilitatil: canalizare, apa curenta, gaz, energie electrica.

 

Suna acum la numarul 0723.55.77.55 sau 0747.77.37.37 si rezerva casa mult visata!

 

 

Fazele proiectului

Fazele de dezvoltare ale proiectului:


Faza 1: a fost demarata la sfarsitul lunii Iulie 2017 si consta in 3 corpuri de cladire P+1E+mansarda, cu un total de 12 locuinte.


Faza a 2-a: a fost demarata la inceputul lunii ianuarie 2019 si presupune constructia a unui bloc de locuinte P+2E+M


Faza a 3-a: consta in dezvoltarea de cladiri de apartamente si spatii comerciale

Magazinuldecase.ro se incarca..