Ansamblu Rezidential GREEN POINT BASARABIA

pret disponibil la cerere

GREEN POINT BASARABIA


Bucuresti
Zona: Basarabia
Data demarare:
Stadiu proiect: in constructie

Descriere ansamblu

Green Point Basarabiei, cel mai nou complex din zona Bld.-ului Basarabia, aduce un concept modern și practic de locuințe, completând ideea de apartament standard cu diverse facilităti și avantaje locale.

Ansamblul este cel de-al treilea proiect al dezvoltatorului Point Development by Shikun & Binui, dezvoltator imobiliar cu o vastă experiență în București, având drept dovadă peste 500 de familii mutate în proiectele City Point Aviației și New Point Pipera.

Complexul este situat pe Bulevardul Basarabiei având în imediata apropiere toate facilitățile urbane, de la stație de metrou( stația Costin Georgian la 7 minute) până unități de învățământ, spital, parcuri și zone comerciale.

 

Prima fază va cuprinde  un număr total de 147 de apartamente, cu locuri de parcare supraterane, subterane și spațiu de joacă destinat copiilor.

Compartimentările  sunt de tip studio dublu, 2, 3 sau 4 camere realizate în funcție de necesitățile urbane, optimizând spațiul util.  Structură interioară atât din beton, cât și din dublu rigips cu vată mineală.

 

Facilități

-loc de joacă pentru copii 

-broker imobiliar

-customer-care și servicii post-vânzare

-servicii de administrare complex prestate de către dezvoltator

 

Utilitati

Canalizare:
Apa:
Electricitate:
Cablu TV:
Internet:
Telefon:

Detalii plata

Avans rezervare între 5 – 15%

Parcare

 

Locuri de parcare supraterane și la demisol

Securitate

Pază asigurată 24/7

Magazinuldecase.ro se incarca..