Ansamblu Rezidential Cernica Building

pret disponibil la cerere

Cernica Building


Bucuresti
Zona: Pantelimon
Data demarare:
Stadiu proiect: finalizat

Descriere ansamblu

CERNICA BUILDING ANSAMBLU REZIDENTIAL 2019 -FINALIZAT ! Cu APARTAMENTE SI VILE GEN TRIPLEX SAU INDIVIDUALE !

Descriere ansamblu apartamente

Cernica Building este un proiect deosebit amplasat la doar 5 minute de Cora Pantelimon , în imediata apropiere a Mega Image și Lidl , având acces facil la gura de metrou Pantelimon și la diverse mijloace de transport în comun, pe soseaua Cernica, într-o zonă ferită de aglomerația orașului, ansamblul fiind situat în proximitatea lacului și a pădurii, ce promite casa ideală pentru orice cumpărator.

Prezentare

Ansamblul rezidential Cernica Building , este un complex de locuințe cochet și elegant, arhitectură atât cea exterioară cât și cea interioară, fiind una calda și atrăgătoare. Ansamblul propune o varietate de oferte printre care se numară apartamente cu două sau trei camere, în imobile cu un regim de înălțime de P+4E Etaje, cu o arhitectură aparte ce se diferențiază prin stil ți unicitate, având caracteristici arhitecturale deosebite și compartimentări echilibrate. Proiectul a fost dezvoltat pentru a oferi clienților noștri condiții optime de locuit, locuințele fiind gândite astfel încât să se conformeze cerințelor celor mai pretențioși clienți. Toate unitățile locative se predau finisate la "cheie " și branșate la utilităti, fiecare unitate locativă urmând a beneficia de contorizare individuală a utilităților, cu posibilitatea de a vă alege finisajele, având la dispoziție o gamă variată de modele ți culori în ceea ce privește gresia, faianța, parchetul, ușile interioare, putând astfel să optați pentru stilul de amenajare interioară care vă reprezintă. Viitorii rezidenți vor dispune de toate avantajele oferite de acest ansamblu: acces rapid la întreaga infrastructură a Capitalei (Supermarket-uri și galerii comerciale: Cora Pantelimon, Mega Mall, Lidl, Mega Image) centre alimentare și centre de aprovizionare; Unități de învățământ pentru toate gradele; Spital; Centre de divertisment, recreere, parcuri), liniște și intimitate. Viitorii proprietari se vor putea bucura de liniște și de aer curat, deoarece nu va exista trafic auto în interiorul ansamblului. Complexul va beneficia de locuri de parcare supraterane, de spații verzi și de infrastructură in cadrul complexului (străzi astfaltate, trotuare pietonale). Balcoanele sunt o extensie minunată a spațiului de locuit.

Imobilele sunt ireprosabil construite, pe structură de beton armat cu diafragme de beton și căramidă. Toți pereții sunt realizați din cărămidă, inclusiv cei de compartimentare dintre apartamente (NICIUN PERETE DE RIGIPS ), beneficiază de izolație exterioară de poliestiren 10cm cu densitate mare, tâmplaria PVC este Salamander, balustradele balcoanelor sunt de sticlă iar finisajele sunt de calitate superioară. Fiecare unitate locativă se bucură de spații extrem de generoase având compartimentări menite să satisfacă cele mai exigente persoane.

Magazinuldecase.ro se incarca..