Vanzare Tip A Magurele Bucuresti

Zona Magurele, Bucuresti, an finalizare 2019 vezi harta

85,000 € + TVA de 5 %

Ultima actualizare: 14 Iunie 2019

Nume dezvoltator: BRITISH ROMANIAN INVESTMENT PARTNERSHIP SRL

Rata credit de la 1,298 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Detalii imobil

Camere 2
Adresa web New Residence Village
Suprafata construita 77 m2
Suprafata utila 63 m2
Suprafata teren 300 m2
Dormitoare 1
Livinguri 1
Bucatarii 1
Bai 1
Camari 1
Dressinguri 1
Parter
Canalizare
Apa
Electricitate
Cablu TV
Internet
Telefon

Detalii plata

Se accepta plata prin credit bancar.

Parcare / garaj

Fiecare casa dispune de parcare in interiorul curtii.

Finisaje

Ansamblul rezidențial New Residence Village din Orașul Măgurele oferă spre vânzare 40 de case individuale, cu regim de inaltime P+ Mansarda

Cartierul de case este construit cu materiale de calitate superioară și dispune de particularități, precum acoperișuri învelite cu țiglă ceramică, încălzire în pardoseală si semineu propriu.

Casele se predau finisate la cheie și racordate la toate utilitățile, iar întregul complex este împrejmuit și dotat cu barieră de acces. Fiecare casă dispune de curte cu grădină atât în față, cât și în spate și de loc de parcare în curte.

Pozitionare pe harta

Afisaza hartaAscunde harta

Date contact

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..