Vanzare Apartament 3 camere, vedere catre lac Bucurestii Noi Bucuresti

Zona Bucurestii Noi, Bucuresti, an finalizare 2020 vezi harta

95,500 € + TVA de 19 %

Ultima actualizare: 3 Septembrie 2019

Nume dezvoltator: AFI Europe

Adresa: Blvd. Bucurestii Noi, Nr 166B
Rata credit de la 1,459 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Primul proiect rezidențial de pe piața locală al AFI Europe, ansamblul AFI City Bucureștii Noi este situat în sectorul 1 al Capitalei, pe Bulevardul Bucureștii Noi, într-una dintre cele mai verzi și aerisite zone ale orașului. AFI City se află lângă stația de metrou Laminorului, oferind astfel un acces facil atât spre centrul orașului, cât și spre zonele de recreere din afara lui.

Gândit ca o „comunitate privată”, proiectul permite proprietarilor să se bucure de un stil de viață sigur și privat, înconjurați de grădini și locuri de joacă spațioase, unde au parte de activități de familie în aer liber, de aer curat și de o atmosferă liniștită, fiind combinația perfectă între familie, prieteni și un stil de viață propriu.

Prima fază a ansamblului reunește 190 de apartamente și 228 de locuri de parcare supraterane, dispuse în două clădiri cu pre-certificare energetică “Green Homes”. Pre-certificarea “Green Homes” transformă AFI City într-unul dintre ansamblurile rezidențiale a căror valoare va crește în timp și care se va bucura de beneficii tangibile în ceea ce privește economiile generate de izolarea îmbunătățită, consumul redus de apă, reducerea consumului total de energie, încălzirea eficientă, condiții mai bune ale mediului interior. 

Detalii imobil

Camere 3
Adresa web AFI City
Suprafata 88,45 m2
Etaj 6
Dormitoare 2
Livinguri 1
Bucatarii 1
Bai 2
Camari 1
Balcoane 1
Canalizare
Apa
Electricitate
Cablu TV
Internet
Telefon

Finisaje

Pardoselile din camere sunt finisate cu parchet laminat de inalta calitate, Alsafloor. Baile, spatiile de depozitare, bucatariile si balcoanele vor fi finisate cu gresie portelanata. Peretii bailor sunt partial acoperiti cu faianta (protejand zonele umede), iar suprafata ce nu este finisata cu placaj ceramic va fi tencuita si vopsita cu vopsea lavabila alba. Camerele vor dispune de placi ceramice de inalta calitate Dalet-Natural. Inca de la intrare ai parte de usi metalice cu clasa ridicata de siguranta si vizor, prevazute cu finisaje ce imita lemnul. Usile interioare PINUM sunt pline, de culoare alba.

Dotari / Echipari

Complexul va dispune de finisaje arhitecturale de calitate, la fel ca in interior, nu va lipsi gresia portelanata pe jos. Peretii exteriori din beton cu mici completari de zidarie din BCA cu termoizolatie pe exterior asigura o clasa energetica A pentru cladire, astfel incat sa te bucuri de maximum de confort indiferent de temperaturile din exterior. Tamplaria exterioara va fi din PVC cu 5 -7 camere, iar vitrajul termorezistent va avea un grad inalt de izolare. Nu vor lipsi: nisa de conexiune electrica (inclusiv contor), nisa de curenti slabi, nisa de distributie conducte de gaz.In exterior ai parte de alei pietonale pe toate laturile cladirii cu spatii verzi, iar holul de intrare va dispune de amenajare arhitecturala de calitate.

Pozitionare pe harta

Afisaza hartaAscunde harta

Date contact

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..