Vanzare Studio dublu Bucurestii Noi Bucuresti

Zona Bucurestii Noi, Bucuresti, an finalizare 2020 vezi harta

57,242 € + TVA de 5 %

Ultima actualizare: 3 Septembrie 2019

Nume dezvoltator: AFI Europe

Adresa: Blvd. Bucurestii Noi, Nr 166B
Rata credit de la 874 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Lifturi si circulatii verticale: lifturile pentru 8 persoane ce vor urca de la parter pana la ultimul etaj.Scara va porni de la parter si pana la ultimul nivel (etajul 11).Terasele vor fi finisate cu pavele pentru apartamentele de la parter.Dotarile bailor din apartamentele cu o baie: lavoar portelan sanitar, cada dreptunghiulara, vas WC cu instalatie completa, baterii pentru obiectele sanitare, sistem de ventilatie cu comutator (in baile fara ventilare naturala), sifon in pardoseala.

Detalii imobil

Adresa web AFI City
Suprafata 53.8 m2
Etaj 1
Livinguri 25
Bucatarii 7
Bai 5
Debarale 1
Balcoane 6
Canalizare
Apa
Electricitate
Cablu TV
Internet
Telefon

Finisaje

Pardoselile din camere sunt finisate cu parchet laminat de inalta calitate, Alsafloor. Baile, spatiile de depozitare, bucatariile si balcoanele vor fi finisate cu gresie portelanata. Peretii bailor sunt partial acoperiti cu faianta (protejand zonele umede), iar suprafata ce nu este finisata cu placaj ceramic va fi tencuita si vopsita cu vopsea lavabila alba. Camerele vor dispune de placi ceramice de inalta calitate Dalet-Natural. Inca de la intrare ai parte de usi metalice cu clasa ridicata de siguranta si vizor, prevazute cu finisaje ce imita lemnul. Usile interioare PINUM sunt pline, de culoare alba.

Dotari / Echipari

   Complexul va dispune de finisaje arhitecturale de calitate, la fel ca in interior, nu va lipsi gresia portelanata pe jos.Pereti exteriori din beton cu mici completari de zidarie din BCA cu termoizolatie pe exterior asigura o clasa energetica A pentru cladire, astfel incat sa te bucuri de maximum de confort indiferent de temperaturile din exterior.Tamplaria exterioara va fi din PVC cu 5 -7 camere, iar vitrajul termorezistent va avea un grad inalt de izolare. Nu vor lipsi: nisa de conexiune electrica (inclusiv contor), nisa de curenti slabi, nisa de distributie conducte de gaz.In exterior ai parte de alei pietonale pe toate laturile cladirii cu spatii verzi, iar holul de intrare va dispune de amenajare arhitecturala de calitate.

Pozitionare pe harta

Afisaza hartaAscunde harta

Date contact

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..